Unisub i la Federació Francesa d’estudis i esports submarins ja són una estructura comercial internacional

tornar


Foto de Pere Rubio

A partir d’avui Unisub és reconegut per la Federació Francesa d'estudis i esports submarins. Unisub és un club que pertany a la Federació Francesa  i les competicions esportives o esdeveniments dels clubs francesos organitzats sota la dirección de la Federació podran comptar amb la participació d’Unisub.

Aquí sota teniu més detalls de l’acord:

• Possibilitat d’expedir les titulacions de submarinisme de la Federació francesa.
• Possibilitat de subscriure’s a la revista « SUBAQUA »
• Cobertura d’assegurança de responsabilitat civil a tercers en cas d’accident ocasionat a un altre durant la pràctica d’activitats subaquàtiques.
• Possibilitat de participar en les competicions esportives oficials organitzades sota la dirección de la Federació.
• Possibilitat d’adquirir, a través d’un intermediari, una assegurança individual complementària i una garantia d’assistència.

Tot plegat una bona noticia oi?

 

tornar
afegir entrada
condicions

Les publicacions a aquest BLOG seran moderades i validades per una persona, per tal de valorar la correcte publicació de continguts. Només s´acceptarà material fotogràfic que sigui propietat de l´autor del missatge. Unisub no publicarà el material fotogràfic en cap altre medi, ni secció del lloc web. Les adreces de correu electrònic inserides al formulari, passaran a formar part de la base de dades d´Unisub per a la publicació de newslettes i ofertes.

Accepto condicions
Blog Guestbook ofertes 2021 Nova normativa Parc natural Busseig responsable Paga i senyal

Xarxes Socials