Ens mudem! Veniu?

tornar


Unisub té actualmente 7 pàgines a Facebook en diferents idiomes: Unisub catalán, Unisub español, Unisub France, Unisub English, Unisub Netherlands, Unisub Italia, Unisub Deutschland on comparteix notícies d’interès i experiències de la propia organització.

Per donar un millor servei a la xarxa social Facebook, oferir un contingut més unificat, de millor qualitat, i ser més a prop de vosaltres, Unisub ha decidit començar a utilizar una única página a partir del 15 d’abril: Unisub Catalán (nom que modificarem el més aviat posible per Unisub Estartit). En aquesta plataforma, l’organització publicarà contingut en català, castellà, anglès i francés. Hi haurà publicacions puntuals en alemany, holandés i italià. En definitiva, convertirem Unisub Catalán (que passarà a Unisub Estartit) en una página internacional plena de contingut, experiències i anècdotes divertides per compartir amb tots vosaltres.

Així que a tots aquells que formeu part d’altres pàgines o no sigueu membres de la nostra comunitat us demanem siusplau que us uniu a la página Unisub Catalán. També podeu compartir-ho amb els vostres amics perquè s’uneixin a nosaltres. Cliqueu aquí per unir-vos.

 

Estigueu molt atents perquè en un parell de dies llançarem a la nova página de Facebook una promoció interessant per inaugurar la temporada 2012 a l’abril. No us la perdeu!


tornar
afegir entrada
condicions

Les publicacions a aquest BLOG seran moderades i validades per una persona, per tal de valorar la correcte publicació de continguts. Només s´acceptarà material fotogràfic que sigui propietat de l´autor del missatge. Unisub no publicarà el material fotogràfic en cap altre medi, ni secció del lloc web. Les adreces de correu electrònic inserides al formulari, passaran a formar part de la base de dades d´Unisub per a la publicació de newslettes i ofertes.

Accepto condicions
Blog Guestbook ofertes 2021 Nova normativa Parc natural Busseig responsable Paga i senyal

Xarxes Socials