Gaudeix d’una immersió d’estiu

A la nova pàgina de Facebook d’Unisub estem regalant un cupó de descompte per només fer un clic a M’AGRADA. Amb aquest cupó podràs experimentar, amb un 10% de descompte, el millor busseig a les Illes Medes durant el mes de juliol i agost.
Una bona immersió a les Illes Medes és un bon començament d’estiu. No et sembla?


A la nova pàgina de Facebook d’Unisub estem regalant un cupó de descompte per només fer un clic a M’AGRADA. Amb aquest cupò podràs experimentar, amb un 10% de descompte, el millor busseig a les Illes Medes durant el mes de juliol i agost.
Una bona immersió a les Illes Medes és un bon començament d’estiu. No et sembla?

Com obtenir el cupó:
1. Entra en aquest enllaç
2. Fes clic a M’AGRADA
3. T’apareix el cupó
4. Truca a Unisub a +34972751768 o escriu un email a info@unisub.es per reservar la teva immersió per un dia del mes de juliol i agost de 2012.
5. Porta la referència del cupó al centre d’immersió Unisub el dia que vagis a fer immersió.

I això és tot: a gaudir de l’estiu!

Normes de participació:
- Període de vigència del descompte: tot el mes de juliol i agost de 2012
- On s’aplica el descompte: una immersió individual o immersions segons paquets (ampolla + barco + 8% iva inclòs). Les taxes de les Illes Medes, el lloguer de material i guia NO estan inclosos en el descompte.
- Aquest descompte és vàlid només una vegada per persona.
- Important reservar prèviament la immersió: trucar a +34972751768 o enviar un email a info@unisub.es .

IMPORTANT 
FACEBOOK no patrocina, avala ni administra de cap manera aquesta promoció, ni està associat a ella. Ets conscient que estàs proporcionant la teva informació a Unisub i no a FACEBOOK. La informació que proporcionis només s’utilitzarà per a la Promoció “Gaudeix d’una immersió d’estiu” i notificacions relacionades amb aquest.
Val regal Regala submarinisme Cursos d'iniciació Cursos de submarinisme Preus Tarifes de preus FÉS LA TEVA RESERVA FÉS LA TEVA RESERVA