Open Water Diver PADI.

Consta de tres parts:

TEORIA: 5 mòduls de teoría . Aquesta part la fem on-line, des de casa, al teu ritme. Completes els 5 mòduls amb els seus corresponents repassos de coneixaments , questionaris i exàmen final . Un cop aqui al centre de busseig , podem aclarir tots els dubtes que tingueu . El curs de busseig on-line , el reps directament a casa , al teu correu-email.

IMMERSIONS DE PRÀCTIQUES A LA PISCINA. Començarem el curs a la piscina, i practicarem les tècniques bàsiques de busseig, des de preparar el teu equip fins a buidar aigua de la màscara sense sortir a la superfície. Durant aquestes immersions adquirim els coneixaments necessàris per bussejar al mar.

4 IMMERSIONS AL MAR + 1 DE REGAL A LES ILLES MEDES ( EN BARCA ). Durant les 5 immersions al mar , practicarem en situació real tot el que hem après a la piscina. Les primeres 4 immersions les fem a la Costa del Montgrí , y la cinquena la fem a la reserva marina de les Illes Medes .

INCLÒS EN EL CURS :
- Teoría i manual del curs on-line.
- Immersions a la piscina.
- 5 immersions al mar en barca.
- Equip de busseig complet durant el curs .
- Assegurança de busseig durant el curs .
- Tramitació de la titulació.

REQUISITS: Edat mínima 10 anys . Saber nedar i portar un Certificat Mèdic d´ aptitud per al submarinisme ( es pot fer al centre mèdic de l´Estartit ).

DURADA MÍNIMA: 4 dies ( havent fet la teoria on-line ).

PREU TOTAL: 400,00 euros ( certificat metge no inclòs )


Inscripció

Nombre de persones:
Quin dia vols fer el curs?:
Blog Guestbook ofertes 2021 Nova normativa Parc natural Busseig responsable Paga i senyal

Xarxes Socials