RESCUE DIVER PADI

El curs RESCUE DIVER , inclou els coneixaments i les habilitats per aconseguir un alt grau de prevenció dels possibles problemes i incidents de busseig , així com la capacitat de gestionar de manera efectiva els diferents tipus de complicacions.
En el curs , s´incideix en com intervenir en situacions de rescat i d´accidents, ens preparem per intentar evitar-los i per a gestionar-los si es presenten . Us donem eines per prevenir situacions d´emergència , reconèixer-les ràpidament si es donen i actuar per a solucionar-les , tant en superfície com a sotaigua. Amb aquest curs guanyarem , a més , una gran confiança com a submarinistes .

Consta de:

TEORÍA. Formació presencial, on treballem sobre autorescat, reconèixer i gestionar l´estrés d´altres submarinistes, equip , gestió d´ emergencies, ...
SESSIONES PRÀCTIQUES. Un mínim de 3 sessions de piscina i 3 de mar per practicar diferents tècniques per ajudar a bussejadors cansats, en pànic , inconscients... També fem simulació d´accidents per practicar tota la cadena de decisions i actuacions que caldría prendre en una situació real.

INCLÒS EN EL CURS:
- Formació teòrica presencial.
- Mínim 6 sessions entre piscina i mar.
- Manual del curs .
- Tramitació de la titulació.

DURACIÓ : 4 dies.

REQUISITS: Assegurança de busseig ( la podem tramitar aquí ), Certificat Mèdic vigent ( màxim dos anys ), Titulació de Primers Auxilis i RCP ( màxim 2 anys d´antiguitat ). Si no tens el curs de primers auxilis fet , et podem oferir el curs de EFR PADI , descrit a continuació .

PREU : 360,00 euros ( certificat mèdic no inclòs )


Inscripció

Nombre de persones:
Quin dia vols fer el curs?:
Blog Guestbook ofertes 2021 Nova normativa Parc natural Busseig responsable Paga i senyal

Xarxes Socials