Cursos

Bateig de submarinisme

A punt per provar el submarinisme per primera vegada?

Aquesta és l´oportunitat de descobrir el món submarí en un sol dia , on experimentaras les primeres sensacions
d´un submarinista . El punt de trobada es al centre d´immersió , una hora abans de la sortida del vaixell . Primer us donem tot l´equip de busseig , i després us fem una breu explicació dels punts bàsics ( aprox 10 minuts ). Quan acabem la xerrada , sortirem amb el vaixell per a fer l´immersió al mar , 1 Instructor per persona , a una fondària màxima de 10 metres . Serem a l´aigua uns 20 / 25 minuts . L´ immersió al mar serà fàcil , còmode i divertida . Ens podrem dedicar a veure peixos, estrelles, pops, ...

REQUISITS: Només saber nedar, tenir ganes de passar-ho molt bé i omplir una Declaració Médica que us donarem al centre.
Cal portar banyador i tovallola .

DURADA TOTAL: entre 3 i 4 hores.

PREU TOTAL: 69,00 euros

Us donarem al final de l´ activitat , un diploma d´ assistència , que us servirá per a un 10% de descompte si voleu fer el curs
d´ iniciació al busseig anomenat Open water Diver , que us detallem a continuació .

Més informació

Open Water Diver PADI.

Consta de tres parts:

TEORIA: 5 mòduls de teoría . Aquesta part la fem on-line, des de casa, al teu ritme. Completes els 5 mòduls amb els seus corresponents repassos de coneixaments , questionaris i exàmen final . Un cop aqui al centre de busseig , podem aclarir tots els dubtes que tingueu . El curs de busseig on-line , el reps directament a casa , al teu correu-email.

IMMERSIONS DE PRÀCTIQUES A LA PISCINA. Començarem el curs a la piscina, i practicarem les tècniques bàsiques de busseig, des de preparar el teu equip fins a buidar aigua de la màscara sense sortir a la superfície. Durant aquestes immersions adquirim els coneixaments necessàris per bussejar al mar.

4 IMMERSIONS AL MAR + 1 DE REGAL A LES ILLES MEDES ( EN BARCA ). Durant les 5 immersions al mar , practicarem en situació real tot el que hem après a la piscina. Les primeres 4 immersions les fem a la Costa del Montgrí , y la cinquena la fem a la reserva marina de les Illes Medes .

INCLÒS EN EL CURS :
- Teoría i manual del curs on-line.
- Immersions a la piscina.
- 5 immersions al mar en barca.
- Equip de busseig complet durant el curs .
- Assegurança de busseig durant el curs .
- Tramitació de la titulació.

REQUISITS: Edat mínima 10 anys . Saber nedar i portar un Certificat Mèdic d´ aptitud per al submarinisme ( es pot fer al centre mèdic de l´Estartit ).

DURADA MÍNIMA: 4 dies ( havent fet la teoria on-line ).

PREU TOTAL: 400,00 euros ( certificat metge no inclòs )

Més informació

ADVANCED OPEN WATER DIVER PADI

Aquest curs consta de 6 immersiones en el mar (6 especialitats ) . Normalment , les immersions que fem son : l´immersió profunda , orientació , naturalista , flotabilitat , nitrox . Totes tenen una part teòrica , que es realitza en el centre de busseig . realitzant els mòduls de teoria i questionaris .

INCLÒS EN EL CURS :
- Formació teòrica presencial .
- Immersions en barca.
- Tramitació de la titulació.
- Si cal , et deixem l´equip de busseig complet durant el curs .

DURACIÓ DEL CURS : 3 dies

REQUISITS: titulació Open Water , assegurança de busseig ( la podem tramitar aquí ) i Certificat Metge vigent (màxim dos anys).

PREU DEL CURS : 340,00 euros ( certificat metge no inclòs ).

Més informació

RESCUE DIVER PADI

El curs RESCUE DIVER , inclou els coneixaments i les habilitats per aconseguir un alt grau de prevenció dels possibles problemes i incidents de busseig , així com la capacitat de gestionar de manera efectiva els diferents tipus de complicacions.
En el curs , s´incideix en com intervenir en situacions de rescat i d´accidents, ens preparem per intentar evitar-los i per a gestionar-los si es presenten . Us donem eines per prevenir situacions d´emergència , reconèixer-les ràpidament si es donen i actuar per a solucionar-les , tant en superfície com a sotaigua. Amb aquest curs guanyarem , a més , una gran confiança com a submarinistes .

Consta de:

TEORÍA. Formació presencial, on treballem sobre autorescat, reconèixer i gestionar l´estrés d´altres submarinistes, equip , gestió d´ emergencies, ...
SESSIONES PRÀCTIQUES. Un mínim de 3 sessions de piscina i 3 de mar per practicar diferents tècniques per ajudar a bussejadors cansats, en pànic , inconscients... També fem simulació d´accidents per practicar tota la cadena de decisions i actuacions que caldría prendre en una situació real.

INCLÒS EN EL CURS:
- Formació teòrica presencial.
- Mínim 6 sessions entre piscina i mar.
- Manual del curs .
- Tramitació de la titulació.

DURACIÓ : 4 dies.

REQUISITS: Assegurança de busseig ( la podem tramitar aquí ), Certificat Mèdic vigent ( màxim dos anys ), Titulació de Primers Auxilis i RCP ( màxim 2 anys d´antiguitat ). Si no tens el curs de primers auxilis fet , et podem oferir el curs de EFR PADI , descrit a continuació .

PREU : 360,00 euros ( certificat mèdic no inclòs )

Més informació

EFR PADI

El curs “ Emergency First Response “ , et donará la capacitat de proporcionar assistència de primers auxilis / RCP . Aquest curs no només et servirá per el busseig , sino que es pot aplicar per resoldre qualssevol problema a la vida quotidiana .

DURACIÓ : 1 dia.

PREU : 120,00 euros

Més informació

Blog Guestbook ofertes 2021 Nova normativa Parc natural Busseig responsable Paga i senyal

Xarxes Socials